Ea Hamilton
Hemsida

Ea Hamilton

En sommarkurs på Öland 2007 i Vedic Art fick mig att vilja fortsätta att måla. Att känna in vad jag vill förmedla, att inte ha en klar bild i förväg av hur en målning ska se ut. Utan att låta färgerna och formerna ta plats och förenas i något som så småningom blir ett konstverk. Jag leker med olika färger, former och strukturer. De blå färgerna finns nästan alltid med, jag dras till dem och vill helst ha något blått med i varje målning. Att måla är för mig att gå in ett meditativt tillstånd, att verkligen vara i nuet, att låta motiven komma av sig själv. Min önskan är att lite av den meditativa känslan ska finnas kvar i mina alster.

I oktober 2017 hade jag en utställning på Alvikstorpet. Den hette "Träd och lite annat". Stort tack till alla som kom till utställningen! Du som inte hade tillfälle att delta kan se många av tavlorna här i mitt galleri. Det anges om de är till salu eller inte! Om du bor i Stockholm och vill låna hem en tavla för att se om den passar hos dej så går det fint!

Med start i jaunari 2018 målar jag i en liten ateljé på Wivalliusgatan 15 på Kungsholmen tillsammans med två målarväninnor. Ring mej om du vill komma på besök!

Under det senaste året har blivit fascinerad av ett par nya sätt att skapa konst; "Fluid art" och att måla med alchoink. De nya verken i mitt galleri är framförallt skapade med den nya tekniken där man använder flytande färg. - Dessa tavlor kallar jag för förundrans tavlor. Det är målningar att förundras över, att stanna upp och sjunka in i och känna ett lugn. Att ta en stund och meditera över tillvaron och dess mysterier.


VÄLKOMMEN PÅ EN UTSTÄLLNING MED MINA NYA TAVLOR.

Fredagen den 23/11 kl 14-17; och lördagen den 24/11 kl 11-16.

Adressen är Wivalliusgatan 15, 8 tr. Det ligger på Kungsholmen, buss nr 1. Skicka ett sms till 0708 983463 så får du portkoden.

Varmt välkomna!!
Besök min ateljé
Brännkyrkogatan 115
117 28 Stockholm
Stockholm Stockholms län

Öppettider:
Ring mej om du vill komma på besök, 0708 983463. Välkommen!

Utbildning
Vedic Art kurser, grund, fortsättning, rymd, teckning och lärarkurs. - Självstudier på YouTube och Internet.

Kommentarer på sidan

Kommentera »