Anders Lawerny
Anders Lawerny

Jag är ganska experimentell med flera olika stilar, etc. Har inte sett mig själv som en konstnär tidigare men vill nu utveckla detta mer och växa som konstnär och person. Har inte studerat på någon fin konstskola har ej heller någon lång CV lista (ännu). Har dock sålt en del tavlor till personer som har råkat att se mina tavlor samt 2 av tre utställda tavlor i en butik som var lite på prov. Men det är först nu egentligen som jag på riktigt går ut mer offentligt här genom Konstkvarteret, även med en hemsida helt nyligen, osv.
Idéer och tankar bara kommer upp i mitt huvud ibland mitt i natten eller när som helst sedan målar jag... Men en hel del är även ganska improviserat också. Varje bild är unik med en egen story, jag har inget manuskript för mitt arbete egentligen ej heller några direkta ramar eller regler.
Jag utvecklas ständigt och har ett ganska öppet sinne. Tanken med en hemsida är att använda det som ett showroom för en del av mina skapelser och som en plattform för kommunikation. Mitt namn är Anders L. Lawerny (L står för Leif). Välkommen!

2017 - Deltagit i DeeloopArt konstmässa i "Luftkastellet" i Limhamn okt 2017. Min första riktiga utställning.

2018 - Har varit ett intressant och utvecklande år på olika sätt har bl a deltagit i min första konstrunda under påsken (i Falsterbo). Samt på "Kulturnatten" i Lund och "Gallerinatt"i Malmö, och "Konst i Advent" i Limhamn. Har träffat en mängd spännande människor, osv.

2019 - Har börjat i skolan igen vill bredda mina vingar lite mer, andra möjligheter, osv. Har dock inte så mycket med konst och design att göra utan annat. Men min ambition är att också och bättre kunna fortsätta utveckla mitt konstnärskap, konst och foto, även mer design framöver.

Medlemskap
Medlem i Konstkvarteret sedan 2016-02-09.