Anne E Svensson
HemsidaFacebook

Anne E Svensson

Född och uppväxt i vackra Blekinge, Ronneby där tiden var fylld av hästar, djur och natur. Nu är jag bosatt i härliga Stockholm.
Jag har alltid haft penslar, färg i ett hörn och sporadiskt målat men det var inte förrän jag kom hem efter ett långt utlands-uppdrag 2009 då jag bestämde mig för att börja måla på allvar. Jag letade reda på "allt som jag tycker är roligt".
Jag gick med i konstföreningen Artitud och min inspiration blev omedelbar! Att få vara med, dela och lyssna på andras passionerade glädje att skapa, fick mig ögonblickligen att börja måla igen. Jag minns det exakt på dagen...

Jag skapar fram djurmotiv i tjocka formbara och mustiga färger.
Jag målar direkt med målarkniv och tjockt med färg, den härliga känslan att skrapa och forma är total och jag försvinner in i en färgad sagoskog. I det skedet vet jag oftast inte vilket motiv det ska bli, men ibland dyker djuret helt plötsligt upp och visar sin personlighet. Just nu är det djur som fantasier och i alla möjliga färger. Djur som gör mig glad men på samma gång lite rädd och fnissig som grodor, spindlar, ormar, blå noshörningar.

Delägare till galleriet Ateljé 89
Regeringsgatan 89, 111 39 Stockholm

Besök min ateljé
Regeringsgatan 89
111 39 Stockholm
Stockholm Stockholms län

Öppettider:
Lördagar: kl.12:00 - 16:00 Söndagar: kl.12:00 - 16:00

Medlemskap
SK - Svenska konstnärsförbundet
BUS - Bildkonst Upphovsrätt i Sverige

Kommentarer på sidan

Kommentera »