Gunilla Silfverhielm
HemsidaLinkedinFacebook

Gunilla Silfverhielm

Välkommen! Namn: Gunilla Silfverhielm, jag är bosatt i Bålsta/Uppsala län, med sambo och pudelgosse. Jag har min ateljé på hemmaplan. GunSil Art är mitt signum i konsten. (Ef.)

Intresset att skapa har varit ett måtto genom hela livet, det har bara varit fokus på andra objekt än just konst. Jag hade i unga år en önskan om att utbilda mig inom det konstnärliga, men livet tog en annan vändning då. Först många år senare, har jag återupptagit konsten att sprida känslor genom skapande.
Ådran har runnit genom släkten i generationer.

Jag gläds av att kunna förmedla känslor med färg och form.
Hoppas att just du också hittar Din känsla i mina verk.

Jag skapar utifrån influenser på känslor av glädje, upplevelser, drömmar och ren fantasi. Det blir många abstrakta verk, med vilka jag gillar att utveckla fantasin, samt en del faktiska motiv då och då. Motivens uttryck tolkas i första hand av betraktaren.
Min bakgrund med närhet till hav och båtliv återspeglas i vissa av mina verk.

Jag använder akrylfärg med god pigmentering, av bra kvalité, ibland med mix-media material, eller detalj- konturer med akrylpenna, samt bra dukar av canvas (linne alt. bomull) på kilram. Alt.på ark avsedd för akryl.

Ark-formaten kan köpas med en enklare inramning med och glas/ram Därefter får kunden själv ombesörja med lämplig inramning.
Canvasdukarna har en färgstruken ytterkant.

Alla verk är original 1/1 och signerade på baksidan, med verkets titel, årtal, konstnärens namn och underskrift. Ark-formaten har en liten signering även på framsidan.

Hör gärna av dig om du är intresserad!

Alla priser är inkl. 12% moms.

Fraktkostnad tillkommer på leverans.

Gunilla Silfverhielm

Godkänd för F-skatt

Besök min ateljé
Snäppvägen 43
74633 Bålsta
Håbo Uppsala län

Öppettider:
Ring eller skicka ett mail om du vill göra ett besök till ateljé GunSil Art. kontaktuppgifter på min hemsida (i menyn GunSil Art)

Utbildning
Autodidakt
Est.färg & form 69-70,
Porslinsmåleri -70-80 tal.
Målarkurs i Mixed/akryl-17

Medlemskap
KonstArt i Håbo
Konstkvarteret

Kommentarer på sidan

Kommentera »