Gunilla Silfverhielm
HemsidaLinkedinFacebook

Gunilla Silfverhielm

Välkommen! Namn: Gunilla Silfverhielm, jag är bosatt i Bålsta/Uppsala län, med sambo och pudelgosse. Jag har min ateljé på hemmaplan. GunSil Art är mitt signum i konsten. (Ef.)

Intresset att skapa har varit ett måtto genom hela livet, det har bara varit fokus på andra objekt än just konst. Jag hade i unga år en önskan om att utbilda mig inom det konstnärliga, men livet tog en annan vändning då. Först många år senare, har jag återupptagit konsten att sprida känslor genom skapande.
Ådran har runnit genom släkten i generationer.

Jag gläds av att kunna förmedla känslor med färg och form.
Hoppas att just du också hittar Din känsla i mina verk.

Jag skapar på känslor av glädje, upplevelser, drömmar och ren fantasi. Mest abstrakta verk, där det ibland spelar/speglar något/någon dunkel figur eller en blick som omedvetet dyker upp på duken. Jag skapar ibland också faktiska motiv.
Motivens uttryck tolkas i första hand av betraktaren.
Min bakgrund med närhet till hav och båtliv återspeglas i vissa av mina verk.
I andra verk återspeglas själen (min eller kanske din), det skönjas ibland en blick, eller ett väsen dunkelt någonstans i motivet, det är inget jag styr över.

Jag använder akrylfärg med god pigmentering, av konstnärs- kvalité, ibland med mix-media material, eller detalj- konturer med akrylpenna, samt bra dukar av canvas (linne alt. bomull) på kilram. Alt.på ark avsedd för akryl.

Ark-formaten kan köpas med en enklare inramning med och glas/ram Därefter får kunden själv ombesörja med lämplig inramning.
Canvasdukarna har en färgstruken ytterkant.

Alla verk är original 1/1 och signerade på baksidan, med verkets titel, årtal, konstnärens namn och underskrift. Ark-formaten har en liten signering även på framsidan.

Hör gärna av dig om du är intresserad!

Du hittar fler verk på min hemsida under fliken "Galleri Konst"

Ev.fraktkostnad tillkommer på pris.

Gunilla Silfverhielm

Godkänd för F-skatt

Besök min ateljé
Snäppvägen 43
74633 Bålsta
Håbo Uppsala län

Öppettider:
Ring eller skicka ett e-mail, om du vill göra ett besök till Ateljé GunSil Art. kontaktuppgifter på min hemsida, i menyn under Galleri-Konst

Utbildning
Autodidakt
Est.färg & form 69-70,
Porslinsmåleri -70-80 tal.
Målarkurs i Mixed/akryl-17

Medlemskap
KonstArt i Håbo
Konstkvarteret

Kommentarer på sidan

Kommentera »