Britt Berg
Britt Berg

I mitt konstnärsskap är jag inspirerad av livets oändlighet, dess oändliga rikedom och oanade möjligheter. De livserfarenheter jag gjort har fått mitt inre ljus att växa och mitt hjärta att tala.
Min livsuppgift är att få människor att öppna upp för att livet är så mycket större än vi kan se med våra ögon. Livsuppgiften innebär för mig att med lust måla och skriva dikter vilka innehåller budskap. Budskapen får jag via andeväsendet Saul. Mina målningar visar ofta "andra världar" och olika livsformer.

Mina besökare är oftast andligt intresserade eller bara nyfikna på vad jag erbjuder. Jag kan höra uttryck som "hela jag berörs", "den här tavlan talar till mig", "fantasieggande", "skapar nyfikenhet", m. fl.

Jag har alltid varit högkänslig och medial med ett stort intresse för hälsa och välmående för allt liv.
Min första bok med titel "ändå talar jag", kom ut i jan 2019, på Siljans Måsars förlag. Där finns målningar och dikter samt berättelser ur mitt liv. Saul har en central del i mitt liv och brukar ge signaler om ex "nu är det dags för en utställning eller något annat viktigt.

Sedan många år tillbaka driver jag Falkenbergs Friskvård, dit du är välkommen. Där kan du få taktil massage eller Holy Fire USUI Reiki behandling. Jag arrangerar kurser inom intuitiv målning, meditation, toning med flera. Föreläser också om högkänslighet.

Utbildning
Autodidakt
Bildterapi
Kursledare under många år i "intuitiv målning"
Vedic Art lärare.

Medlemskap
Medlem i konstnärsförening
Falkenbergs konstnärs- och intresseföreningförening.