Matilda Lehvonen
Matilda Lehvonen

Jag har ett förflutet som illustratör inom reklambranschen men sadlade om och har sedan 2005 istället uteslutande målat tavlor, efter eget humör, egna inspirationskällor och på eget initiativ.
Min bakgrund har dock resulterat i att jag fortfarande har en drift och vilja att utveckla nya stilar och tekniker och finner tillfredsställelse i att utmana både mig själv och min publik.
Mina alster skiftar därför våldsamt i färg-, stil- och teknikval. Men bilden är alltid, som sagt, min egen.
Som betraktaren mer än gärna får göra till sin..

2007 blev jag uppmärksammad av konsulter inom Home Staging, vilket resulterade i ett ömsesidigt uppskattat och därför också snabbt växande samarbetsprojekt. Idag har mina alster prytt väggarna i hundratalet hem och lokaler, förmedlade via våra 15 större kändare mäklarbyråer.

Är verksam i Stockholm samt periodvis i den egna studion i Nice.

Har ett flertal separata samt gemensamma utställningar bakom mig och har idag både privatpersoner samt konstföreningar inom större företag och koncerner som kunder.
Mina verk har även sålts via konsthandlare genom Stockholms Auktionsverk.

Privatpersoner och konstföreningar är välkomna för privat visning i centrala Stockholm. Jag ställer också ut mina alster hos konstintresserade företag med utställningsmöjligheter efter överenskommelse.
Nås på telefonnummer 076 166 79 66

Besök min ateljé
Kungstensgatan 57
113 59 Stockholm
Stockholm Stockholms län

Öppettider:
Efter överenskommelse

Utbildning
Utbildad genom fristående utbildningar och kurser i Sverige och i Frankrike.

Medlemskap
Svenska konstnärer, SvK, BUS

Kommentarer på sidan

Kommentera »