Margareta Dahlin
2017-04-29 14:35   Kommentera »
Det blev en rolig blandning!
Att ställa ut sina cyklistbilder ihop med gamla fina - och även nya - motorcyklar blev en kul blandning vad det gäller besökare. Museet hade Nostalgiafton på vernissagekvällen och det var många som kom dit för det, men uppskattande kommentarer hördes över mitt "hörn" och funderingar över mitt något annorlunda motivval för akvareller.

Jag bjöd på nostalgigodis (Tips! 1 kg Werthers Original kolakarameller - finns hos firmor som säljer kontorsmaterial!) och Nickel från en Kaffebutik i Göteborg (biogodiset på 1950-talet!). Uppskattades av alla åldrar!

Sollentuna hade "Kulturvaka" i alla byggnaderna på Edsvik den kvällen, så plötsligt kom det in en trubadur som sjöng tidstypiska sånger på MC Collection bland alla blänkande gamla motorcyklar! Annars var det musik från 1950-tidigt 60-tal i bakgrunden, Elvis osv. Trubaduren sjöng nog Bellman inne i Edsbergs slott! ;-)

Uppskattande kommentarer i alla fall om mina bilder från gamla "knuttar" som tittade in, och även från dem som kom från Edsviks Art Fair som pågick i huset bredvid. Där var det en annan stämning tror jag. Desperata kaffetörstande besökare kom in till "oss", stannade, kollade in mina verk, köpte posters, och drack kaffe med gammaldags kafémacka eller småkakor. De verkade trivas! Att ha ett kafé ihop med en utställning är nog ganska bra! Återkommande kunder både till mig och till museets kafé!

Här är några bilder från detta evenemang 21-23 april 2017 under Sollentunas Konstronda.
       

Facebook Twitter MySpace rss