Margareta Dahlin
2019-01-21 12:29   Kommentera »
Ibland får en morgon på vintern lite extra ljus!
Att få meddelande i e-posten om att man blivit veckans konstnär får hjärtat att ta ett litet glädjeskutt. Morgontidiga konstnärsvänner har redan uppmärksammat det och skickat virtuella blommor till denna min utställning på nätet. Roligt att kunna visa sina bilder för andra vänner runt planeten än de närmast boende. Alltid kul med en glad hälsning från Singapore eller Nya Zeeland!

Min webbsida , www.pomdah.se , har ju fått ny design av husets webbmäster och även där finns en liten blogg om vad vi haft för oss. Varit på någons vernissage (se bild - Tippan Nordéns), mustat äpplen eller som nu senast - fått solpaneler på taket.

Kameran används flitigt, och jag har många "skisser" från den att sedan utveckla på akvarell- och ritpapper. I vårljuset är ateljén extra trevlig, och nu med extra sol-el och dagsljuslampa kanske det är läge att skapa nytt att visa.
Jag kommer inte att delta i årets Konstronda i Sollentuna 2019, utan hoppas på att kunna göra det nästa år. "Stay tuned", som man brukar säga ;-)
       

Facebook Twitter MySpace rss