Margareta Dahlin
2019-09-04 11:24   Kommentera »
Mormor i bagarstugan!
Mormor i bagarstugan hos Sussi ;-)

Ett erbjudande jag inte kunde motstå: ”Visa dina höns och andra djur i bagarstugan!” dvs det lilla huset bredvid gårdsbageriet vi så gärna besöker i Hjälsta Bälsunda utanför Örsundsbro i Uppland (adress 59.6888319 17.373288) . Förutom nybakat bröd och annat gott av fina råvaror, finns närproducerade ostar av get och ko i gårdsbutiken. Gårdens månghundraåriga bagarstuga har fått nytt liv som ett mini-galleri och där fär finns nu mina höns och tuppar, andra djur och illustrationer från förr, i akvarell och tusch, samt även en del kalligrafiska utbrott september månad ut.

Jag kommer att vara där under Fjärdhundralands årliga evenemang, den 22 september kl 11-17, en aptitrunda kallad ”Mat & Människor”. Se mer på ovanstående GPS-adress som här går direkt till ”bagarstugan” och Sussis gårdsbageri.
Passa på att dricka kaffe med solenergibakad bulle i finrummet med kristallkronan och gamla foton innanför butiken. Titta sedan in i bagarstugan och se ett urval av mitt liv som illustratör och fri konstnär! Miljön slätar ut eventuella skrynkliga nervknutar! Man är på landet!

Annars endast öppet ons-fre 8-17 och lörd 8-14. Välkomna!

       

Facebook Twitter MySpace rss