Margareta Sunnemar
2023-02-06 11:43   Kommentera »
Konsten först, sen soffan. Vilken revolution för konsten!
Blogg i februari 2023

Tänk, solsken, klart väder – 10˚ och att simma ute i 38˚ varm pool! Det är så det är att bo i Värmland! I Sunne finns ”https://selmaspa.se” med pool både inne och denna fantastiska utomhuspool! Här blev det lite reklam från dagens eufori!

Förra månaden blev jag nominerad att visa mina konstverk på Facebook under tio dagar så nu har jag gjort det och nominerat vänner i konstnärsbranschen. De blev väldigt roligt och många nya kontakter och gillande.

Jag tänker på att det finns så många otroligt duktiga människor som målar och arbetar med konst på olika sätt. Utmaningen är att hitta möjligheter att få visa sin konst!
Snart är det dags för https://www.Fryken-konstrundan.se och i vår konstförening ”konst i Fryksdalen” som jag skrivit om tidigare, har vi möjligheter visa konst i kyrkorna runt om, i ladan på Mårbacka, på biblioteket och på lokala gallerier.

Om man börjar med att köpa konst man gillar och sedan möbler och assessorer som passar in i den personliga stil man vill ha. Vilken revolution! Tänk tanken, att köpa en soffa som passar till tavlan man har..! Kanske ska en del befintliga tavlor få gå vidare någon annanstans och något nytt verk få flytta in!

Facebook Twitter MySpace rss