Carina Ehlers
2017-12-31 09:44   Kommentera »
Vad man Kan Göra ~ på Årets Sista Dag
Ytterligare ett år har passerat och här är vi nu, på årets sista dag. Några av oss kommer att tillbringa dagen med förberedelser för den häftigaste kvällen på hela året, medan andra bara kommer att slappna av och vila i sina mysiga hem. Oavsett vad du väljer att göra, avsätt bara 30 minuter av din tid att gör följande 2 saker.

Först gör du en lista över alla viktiga saker som hände i ditt liv under det här året. Tänk på alla saker som har förändrat ditt liv på något sätt. Även om de ser ut som de minsta av värde så kan de ha ändrat din personlighet, dina perspektiv eller din vardag.

Du kanske kan ha fått slut på någon irriterande vana – som att bita på naglarna till exempel. Ja, du lyckades övervinna din inre önskan om att sluta bita på naglarna och insåg att självkontrollen var mycket starkare än du först trodde. Kanske lyckades du komma iväg på den där resan du alltid har drömt om. Så det blev en fulländad önskan som visar att du faktiskt gör något för dig själv.

Men listan kan också innehålla några olyckliga händelser – eftersom de också kan ha ändrat din personlighet på något sätt. Bara gör denna lista och skriv ner eller tänk på någonting som har gjort detta år 2017 unikt. Det här hjälper dig att uppskatta allt du har haft i år och allt som du har gjort under hela året. Det kommer att öppna ögonen och få dig att förstå att du faktiskt gör någonting, även om du kanske trodde att det var ett år, vilket som helst, som alla andra år.

Nåväl, det är det inte. Under de senaste 365 passerade dagarna fanns det många saker och händelser som på det ena eller det andra sättet hjälpte dig att lära dig något eller att göra något nytt och ändra eller som format din karaktär på en viss punkt. En sak är säker och det är att Du i alla fall inte är samma person som i början av året.

Nu, så snart du är redo, är det dags att göra en ny lista, för det Nya Årets beslut. Denna kommer att innehålla alla dina stora önskemål och planer för nästa år. Detta hjälper dig att sätta upp nya mål och utmaningar som du bör sträva efter och att slutföra före utgången av nästa år. Under hela året påminner du dig själv om den här listan och känn dig även fri att lägga till nya saker hela tiden.

Jag hoppas att du hade ett bra år, och jag önskar att alla dina önskemål och planer för 2018 kommer att uppfyllas!

~ Gott Nytt År ~

Facebook Twitter MySpace rss