Carina Ehlers
2022-07-15 20:15   Kommentera »
VärldsTrädets Vindar
'VärldsTrädets Vindar' - 54*54 cm, akryl på canvas
VärldsTrädets vindar får symbolisera att det blåser vilt i dess grenverk. Jag kan tänka mig att detta sker för att en balans är befogad att uppnås i vår värld. Ingen vet hur det ska gå, eller hur det slutar, men hur mödosamt det än verkar så är vi nog ändå på väg mot att uppnå ett högre gemensamt mål. Ett högre medvetandetillstånd i det kollektiva, universella fältet av energi. För att komma framåt så tror jag att mänskligheten behöver förstå att till exempel utöver ekvatorn (den vågräta linjen) som delar upp planeten i nord och syd så finns där även den lodräta, som i sin tur delar upp vår planet i öst och väst. Det är världsträdets stam och denna skiljelinje är i högsta grad involverad i hur det kommer att bli framöver. Det är som om vindarna har ändrat riktning från tidigare, då västliga vindar var de som påverkade oss mest. Nu blåser det allt mer från den östa hemisfären. Vindarna behöver svepa in i lagom dos från vardera hemisfären och när denna jämnvikt har uppnåtts, då får vi en balans, och därmed en mer övergripande harmoni i våra sinnen.
Det kan vara så i alla fall och detta är intentionen av min egen tolkning av hur slutresultatet kom att bli av målningen.
Självklart ska tavlan tolkas så som betraktaren själv önskar. Huvudsaken är att det som h*n själv ser är i överensstämmelse med ens egen världsbild.
Allt gott och jag önskar oss alla välgörande sköna vindar och förstås allt det fina som sommaren har att erbjuda. 🌜🌞🌛🏄‍♀️🎨🙏

Facebook Twitter MySpace rss