Ann-Kristin Magnusson
HemsidaFacebook

Ann-Kristin Magnusson

Pågående utställning just nu på Vilhelmsro Gårdscafé i Falköping fram till 16 juni. Öppet lördag-söndag kl 11-16. Välkomna!


Ann-kristin heter jag. Färg och form har stått mig nära sedan barnsben. I reklam-branschen som jag jobbade i fick jag ta ut svängarna i allt vad de innebär. Sadlade senare om till att arbeta mer med och för människor på annat sätt, så nu är jag inom vård och omsorg. Har nu vänt på det och är mer kreativ på min fritid istället med mitt skapande av diverse olika saker. Bland annat med mitt måleri.

Min själ, mitt hjärta och mina händer är i full fokus och tiden stannar för mig. Penslarna byts ofta ut mot mina egna fingrar och motiven kommer för de mesta från mitt inre. Jag målar i akryl, olja, akvarell och äggoljetempera. Ibland använder jag mig av olika strukturer i mina målningar. Testar och experimenterar hela tiden med färg och form och känner en total frihet. Med min konst hoppas jag att skapa en känsla som berör och att väcka upp fantasin hos betraktaren.

Ett annat stort intresse jag har är att fota av naturens alla olika skiften under året. Ni kan se en del av mina naturfoton på min hemsida under galleri. Välkomna och ta del av min passion.

Trevlig resa...

Kommentarer på sidan

Kommentera »

KommentarKommentar från Ann-Kristin Magnusson, 2019-02-27
Tack snälla!! Önskar Dig en härlig kreativ dag! :)
 
KommentarKommentar från Dana Ingesson, 2019-02-25
Underbart! grattis till veckans konstnär!🤗
 
KommentarKommentar från , 2018-10-10
Tack så mycket Dana!
 
KommentarKommentar från Dana Ingesson, 2018-10-01
Varma gratulationer till veckans konstnär!