Elaine Hillerström
InstagramHemsida

Elaine Hillerström

Jag heter Elaine Hillerström och är en skapande humanistisk konstnär sedan tjugo år tillbaka. Redan vid 11 års ålder hade jag min första utställning som sålde slut. Därefter har ett antal skett under årens lopp. Nu tjugo år senare har jag tagit steget ut i sociala medier. Jag målar i blandteknik, olja, akryl samt skapar fotokonst med olika budskap. Målar även porträtt på beställning samt skapar andra verk.

Jag turnerar just nu i Sverige med min samling Starka kvinnor på 17 verk - alla gjorda med blandteknik foto/akrylmåleri. Den har fått mycket uppmärksamhet och har ett särskilt lärande viktigt budskap. Till denna finns även en podd. Nästa år kommer uppföljaren Starka män. Överskottet av dessa går till välgörande ändamål - dvs unga personer som behöver en bra start i livet.
Ni hittar mig och min konst på min hemsida, på Instagram, LinkedIn, YouTube (kanal Hillerströms Art) samt TikTok (hillerstromsart). Finns även på Artportable och Konst.

Besök min ateljé
Blomstergatan 5
72226 Västerås
Västerås Västmanlands län

Öppettider:
Fredagar 12-19. Lördag samt Söndag 10-17 eller via bokad privat visning övrig tid.

Utbildning
Marknadsekonom, expert inom arbetsmiljö/säkerhet samt egen företagare och konstnär. Läste bild i skolan och gick ett antal konstkurser för tjugo år sedan. I övrigt är jag en autodidakt konstnär med konsten i blodet i släktled. Jag undervisar numera andra genom olika konstkurser samt coachning.

Medlemskap
Är numera medlem i Konstkvarteret, Konst- och Kulturrundan Kolbäcksdalen (en av numera Sveriges största konstrunda), Artportable och är även på väg in i Konst samt Artely.

Kommentarer på sidan

Kommentera »