Dana Ingesson
2017-09-12 15:31   Kommentera »
Delad glädje, dubbel glädje
I dessa bråda dagar, när utställningarna och förberedelserna är i full gång, kommer plötsligt ett jätteguldkorn.
I fredags när jag tömde brevlådan av dagens post, såg jag ett nytt nummer av en av mina favorittidsskrifter, magasin Bildkonstnären. När jag började bläddra igenom tidningen, trodde jag inte mina ögon. Jag blev så lycklig, två hela sidor med min konst. En euforisk känsla sprudlade i hela kroppen. Med den här känslan har jag fått ny positiv energi och mina vingar har öppnats på nytt. Med bara några dagar kvar till en start av en fantastisk höst/vår, sitter jag med ett stort leende på mina läppar. 16 september öppnar jag min utställning i magiska Bladhska galleriet i Skara. 21 september är det dags för Artistes du Monde i Cannes, som får mig att minnas det ljuvliga momentet, när juryn utropade, Prix de Jury, Dana Ingesson. September månad avslutas med Konstnatten i Tidaholm/Falköping. Mig hittar ni då på Marbodal Center i Tidaholm.
Jag kan dessutom utnämna mig som en konstnär i Agora Gallery New York, vilket innebär att jag i Mars 2018 kommer att ha vernissage i Agora Gallery och ställa ut mina akvareller.
På gång är att Floridas konstnärsbok, Artblend the art book gallery, kommer att publicera mig som konstnär. Det här är bara några av de saker som är på gång inom mitt konstnärskap. Ja, som ni märker får jag nu uppleva underbara tider inom konstens värld.
Jag önskar er, mina kollegor, fantastiska dagar och all lycka i erat skapande. I samma stund vill jag tacka er för all uppmuntran och de fantastiska kommentarerna på mina sidor. Jag är helt överväldigad att det är så många som uppskattar min konst.
Stora kramar till er alla Dana

 

Facebook Twitter MySpace rss