Gullvi Åkerman
2009-11-02 01:02   Kommentera »
Hej mitt i natten
När alla sover då jobbar jag bäst. Allt har varit upp och ner på sista tiden, frysen pajade. Men det värsta av allt var att min dator kraschade och jag har suttit i flera dagar och installerat om och om igen. Äntligen har jag kommit in. Känner mig som en ny människa. Vilken tur att jag kom in så jag fick se alla era fina kommentarer. Tack och åter tack, tänk vad ord kan värma.
Har just avslutat en utställning på Tingby Gård och påbörjat en annan på Bengt Saltös GALLERI K&H i Karlskrona. Tack vare Bengt Saltö har jag vågat ge mig in i mitt nya manér. Inre landskap heter det. Visste inte att det fanns både monster och sagofigurer inom mig. Just nu undrar jag vem jag är. Kanske jag egentligen inte vill veta. Det känns rätt bra ändå.
Natti natti

Facebook Twitter MySpace 

KommentarKommentar från Johnny Hildingsson, 2009-11-06
Hej Gullvi

Tack för kommentaren, glädjer mig mycket. Jag jobbar i photoshop med mus, har funderat på ritplatta, men har vant mig med mus, vi får se. Har inte printat på canvas ännu, men det kommer det att bli framöver, just nu skriver jag ut på fotopapper.
ha en trevlig helg, //Johnny

 
KommentarKommentar från Lena Gunnarsson, 2009-11-02
Hej Gullvi Jag såg utropet eran utställning slut den 22/11. Sedan var en kille inne idag Han blev frälst i maskineriet. Kram Lena
 
KommentarKommentar från Bengt Saltö, 2009-11-02
Hej Gullvi!
Du går från klarhet till klarhet, en härlig kvalitétsökning av dina bilder. Det var som Galleristen Stefan sa till dig, dina bilder har bra berättelse, med bra färgbehandling, fortsätt så.