Margareta Sunnemar
2023-11-02 05:36   Kommentera »
Laddning okt nov -23
Blogg oktober/november-23
Laddning
Nu ruvar hösten under ett tjockt snötäcke här i Lysvik. Från taken hänger snö och istappar ner. Kanske är det vintern som kommit. Under all snön är det inte fruset. Allt ligger på laddning, träden har kvar sina löv, många ligger på snön, de skimrar som i guld med vit ren snöbakgrund. Den fulladdade robotgräsklipparen har flytt upp på verandan och vill inte vara ute längre.
Inne laddar jag för en utställning som ska handla om vatten, Aqua ska den heta. Vatten är fascinerande att se på, lyssna på och uppleva. Mina alster finns som vattenfall, fruset som is och i abstrakt tänkande som upplevelser också. Det är så spännande att skapa/ladda inför en utställning,
Än är ett par veckor kvar, korta dikter är klara, galleri ägarinnan är en skrivande ordrik person och när jag tänker på henne så vågar jag ta med ord också. Konsten blir mer berättande då. Kanske ett nytt grepp, konsten ska ju betraktaren sätta sina ord på, med bakom qr koderna ska mina ord finnas med. Min upplevelse av processen, finns då dokumenterad.
Varje verk är nu laddat.
Välkomna till galleri Nova på Norrstrand i Karlstad


Facebook Twitter MySpace rss